Hol van a találkozópont a túra índúlásákor?

Idegenvezetője várja a csoport összegyűlését a GetSegway ™ irodájában, a Budapest 1052, Haris köz 4. cím alatt. Ez a KFC-től mindössze 30 méterre, a fő Váci utcán található.

Az idegenvezető vezető beszéli az nyelvemet?

Segway túráinkat helyi idegenvezetők vezetik az alábbi nyelveken: angol, német, orosz, spanyol és magyar. Előzetes egyeztetésnél vezethetünk túrákat francia, arab és héber nyelven is.

Mi a segway túra résztvevőinek a minimális életkora?

A túraútjainkon a segwaj irányításához szükséges minimális kor 8 év. Természetesen gyermekének meg kell értenie és teljes mértékben be kell tartania az idegenvezető utasításait és ajánlásait. A 18 évesnél fiatalabb gyermekeket felnőtt kíséretében kell részesíteni az utazás teljes ideje alatt.

Mit csináljuk, ha esik az eső?

Túrákat bármilyen időjárásnál vezetünk. A Segway-t úgy tervezték, hogy az időjárási körülményektől függetlenül működjön. Enyhe eső esetén esőkabátot biztosítunk az utazás minden résztvevőjének (ingyenes). Ha erősen esik az eső vagy fúj a szél, alternatív utazási időket kínálunk Önnek.

Mi a segway és hogyan működik?

A Segway egy önkiegyensúlyozó jármű elektromos meghajtással. Nem haladja meg egy átlagos felnőtt méretét, és képes reagálni az irányítója testhelyzetének változásaira. Ezért a segway ugyanazt a teret foglalja el, mint egy gyalogos, és áthaladhat ott, ahol egy személy elhaladhat. A Segway giroszkópot és dőlésérzékelőket használ, amelyek követik az emberi test mozgását. Vagyis amikor az ember előrehajol, a segway előre lép. Amikor egy személy hátradől, a segway hátrafelé mozog. A Segway-vezérlés intuitív és nagyon egyszerű, mivel a rendszer egyensúlya másodpercenként akár 100-szor is figyelemmel van kísérve.

Fényképezhetünk a túra során?

Egyértelműen. Minden túra számos fotómegállót tartalmaz. Ne felejtse el hozni okostelefonját vagy fényképezőgépét – idegenvezetőink ismerik a legjobb fotókat és rejtett helyeket, így egyedi emlékei lesznek!

Hány ember vehet részt a túrán?

Minden idegenvezető számára szeretnénk max. 7 résztvevőből. De ne aggódj, ha a csoportod több mint 7 fő, akkor ennek megfelelően növeljük az idegenvezetők számát. Könnyen választhat privát túrát is.

Gyermekes család vagyunk. Vehetünk részt a Segway túrán?

A segway-vezetés biztonságos, különösen a gondosan kiválasztott kirándulási útvonalakon. Indulás előtt a túra összes résztvevője egyéni gyakorlatokon vesz részt tapasztalt idegenvezetőinkkel. Azonban csak gyermekes családok számára kínálunk privát túrákat annak biztosítása érdekében, hogy az utazás biztonságos és élvezetes legyen. A 8 éves vagy annál idősebb, 35 kg vagy annál nagyobb gyermekek számára a Segway túrák megengedettek. Ha családja megfelel ezeknek a követelményeknek, nyugodtan megrendelheti kirándulásainkat. Ha nem, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, és örömmel segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.

Segway Tours